coole MaS klussen

Op zoek naar een leuke MaS-klus? Hier enkele opties!

kamp groepen 8

De kinderen gaan 3 dagen op kamp. In overleg met de leerkrachten bepaal je welke dag en nacht je mee gaat. Voorkeur heeft altijd de eerste dag. Je fietst dan met de groep mee. Er wordt een programma voor de kinderen samengesteld waarin veel verschillende activiteiten aan bod komen. De kinderen zijn veel bezig met spel (zowel georganiseerd als vrij spel), ze zetten zelf een bonte avond in elkaar, ze zingen liedjes met elkaar rond het kampvuur en er wordt eventueel een uitstapje in de nabije omgeving van de locatie georganiseerd. Voor de kinderen van groep 8 is dit het afsluitende kamp. Hier kijken ze al flink wat jaren naar uit. Het kamp is op een bijzonder terrein, namelijk bij 's Kooningsjaght. De kinderen kamperen daar op het terrein bij verstandelijk gehandicapten. Heel bijzonder, soms even wennen, maar heel erg leerzaam. Het is de bedoeling dat je minimaal 1 nacht aanwezig blijft (liefst natuurlijk langer).

Ouderen saai? Nee hoor!

Je help mee met de dagelijkse gang van aken binnen de dagverzorging, helpt me met activiteiten, de maaltijd verzorgen, voert gesprekken met de ouderen, enz.

MaS filmpje

Voor de promotie van de MaS ga je 4 MaS organisaties bezoeken om MaS leerlingen in actie te zien en op film vast te zetten. Dit kun je het beste in tweetallen doen.

 
Contact | Disclaimer | Coole Klussen
A A A